Script Load Files Into Stack

Yüklü dosyaları bir dosya içine yığmak

Yüklü dosyaları bir dosya içine yığmak

Burdan ulaşabilirsiniz.

 

Script Load Files Into Stack

Load Files Into Stack : Hiçbir görsel öğe açmadan, önceden belirlediğiniz resimleri tek bir belge içinde her biri ayrı bir Katmanda(Layer) konumlandırarak açabilirsiniz.Normalde bir veya daha fazla resmi tek bir belgede açmak için ayrı ayrı açıp sürükle-bırak yöntemiyle bir Photoshop belgesinde toplamak için defalarca aynı işlemi tekrarlamak gerekiyordu.CS3 ile beraber bu tarihe karıştı.Kullanmak için File /Scripts/Load Files into Stack  uygulamasında Browse… düğmesine basarak aynı belge içinde açmak istediğiniz Fotografları veya Görselleri tek tek seçtikten sonra tamam deyip pencereyi kapatabilirsiniz.Seçtikleriniz en büyük olanına göre açılacaktır.
Load Files into Stack`ın benzer başka bir fonksiyonu da açılmış ama ayrı belge olarak duran görsellerinizi yine ortak bir belgede toplamanıza yardımcı olur.Bu durumda yine uygulamayı açın ve yapmanız gereken " Add Open Files" seçeneğine tıklayın.

Script Load Files Into Stack


Uygulamanın 3. kullanım biçimi ise ister açık ister hiçbir görsel olmaksızın, belirlediğiniz görselleri bir araya getirir, ama getirirken Load Files penceresinin en altında " Automatically Align Source" seçeneğini seçerseniz açtığınız ve açık olan görseller aynı belge içinde hizalanarak bir araya gelecektir.Bu belge hizalama yeni bir fonksiyondur .

File /Scripts/Load Files into Stack uygulanmış resmi aşağıda görmekteyiz. Önceden belirlediğiniz resimleri tek bir belge içinde her biri ayrı bir Katmanda(Layer).
Script Load Files Into Stack

Yorumunuzu Ekleyin


Yükleniyor...
Yükleniyor...